Що нового в осінньому семестрі 2019?

Осінній семестр уже у розпалі. Що ж нового  відбувається у KI School, читайте у цій статті.

Команда КІ School як завжди знає, чим здивувати вас у новому семестрі. Навчаючись з нами, ви точно не будете мати часу сумувати восени та взимку.

КіноКава

Головна новина семестру: КіноКава повертається!

Що ж це таке? Заняття КіноКава — це перегляд уривків фільму іноземною мовою в приємній та розслабленій атмосфері. Окрім перегляду, на вас також чекають обговорення фільму, цікаві вправи і звісно ж, кава!

Цього разу заняття будуть ще більш затишні, адже відбуватимуться не в звичній атмосфері навчальних кімнат, а в справжній кав’ярні 2CUPS за адресою вул. Зелена, 42.

Приємний бонус: відвідавши 4 заняття КіноКави, 5-те буде безкоштовним!

Отже, слідкуйте за нашими подіями у Facebook, обирайте фільм і реєструйтесь на заняття.

Атмосфера

Ми подбали про те, щоб вам не було нудно перед початком заняття. Щоб налаштуватись та потрібну атмосферу, в наших навчальних кімнатах до та після заняття будуть транслюватись відео на різноманітну тематику (природа, подорожі та інші), а також звучатиме музика. Це чудовий спосіб постійно бути зануреним в іншомовне середовище і, окрім того, дізнатись щось нове та пізнавальне.

Соцмережі

Ми активно розвиваємо нашу стоірнку у мережах Facebook та Instagram. Тепер нові рубрики та, як завжди, цікаві пости. Типові помилки, нові слова, жарти, цікаві завдання з піснями та відео щодня, корисна інформація та ще багато нового.

Підписуйтесь та слідкуйте за оновленнями!

Приходьте до нас на заняття і ви точно залишитесь надовше, ніж один семестр!

Вдалого усім навчання!