Що нового у весняному семестрі 2019

За вікном уже весна, і це означає, що весняний семестр у KI School вже розпочався. А з ним і зміни та нововведення. Про них детальніше і поговоримо.


У цьому семестрі ми змінили підхід до “домашки” з англійської мови. Тому зараз наші студенти виконують завдання для самостійної практики поза заняттями на онлайн-платформі MyEnglishLab. Це якісна альтернатива звичному Workbook. На платформі містяться різноманітні завдання — від граматичних до розмовних, де треба записати завдання, надиктувавши його на диктофон. MyLab (як ми вже його називаємо) також дозволяє відслідковувати власний прогрес, бачити помилки та опрацьовувати матеріал у зручному місці у зручний для студента час.  Все, що потрібно, це гаджет та доступ до інтернету. На заняттях, натомість, ми витрачаємо менше часу на перевірку завдань, оскільки вони перевіряються системою автоматично.

Навчальна атмосфера

Ми постійно вдосконалюємося та ростемо, і в цьому теж заслуга студентів. Зараз вони мають ще більше можливостей посприяти ефективності та комфортності навчального процесу. У кімнатах є коробки для відгуків, побажань та коментарів, куди можна написати та вкинути свої ідеї та побажання, чи просто поділитися враженнями від занять. Ці повідомлення є абсолютно анонімними, але нам важливо почути кожного студента.

Також, для повідомлень створені спеціальні коркові дошки. Вони є у кожній навчальній кімнаті. Там можна знайти мотиваційні цитати відомих людей, а також залишити свої власні. Адже мотивація — це надзвичайно важливо! Цікавинкою є те, що кожного тижня цитати змінюються, і цілком можливо, що кожен знайде свою нову улюблену.

Ми прагнемо, аби студенти занурювалися в іншомовне середовище не лише під час занять, але й протягом усього часу, який вони проводять у школі. Тому ми підібрали простий та не менш ефективний спосіб — музику. До та після занять в навчальних кімнатах звучать пісні з текстами іноземними мовами, а студенти можуть підспівувати, практикуючи вимову, чи просто послухати та зрозуміти зміст.

Слідкуйте за KI School і в соцмережах. Ми готуємо цікавий матеріал не лише для щоденного вжитку іноземних мов, але й бізнесу, а також натхнення. Гарного всім семестру!