Що відбувається на заняттях у КІ School

Коли б не відбувалися заняття, вранці чи увечері, наші викладачі розуміють — завдання мусять бути цікавими і різноманітними, інакше студенти поснуть, чи то внаслідок раннього підйому чи після важкого робочого дня.

Отже, що роблять студенти на заняттях у KI School?

1. Грають у навчальні ігри, які тренують память та допомагають пригадувати важливу лексику та граматику. Часто із таких активностей розпочинається заняття, адже важливо налаштуватися на хвилю доброго настрою та створити атмосферу співпраці на наступні 110 хв заняття.

2. Засвоюють нові слова, вислови та граматичні конструкції з допомогою яскравих прикладів, асоціацій, зображень, реальних обєктів та ситуацій.

3. Закріплюють нову лексику з допомогою різноманітних складанок.

4. Поглиблюють знання з граматики завдяки максимально структурованим та зрозумілим поясненням у виконанні наших викладачів.

5. Виконують письмові вправи, щоб краще осмислити та запамятати новий матеріал.

6. Багато розмовляють (у парах або групах), застосовуючи при цьому нові слова, вислови та граматичні конструкції.

7. Переглядають цікаві відео (уривки з художніх фільмів, серіалів, телешоу тощо), слухають аудіо-тексти, пісні та виконують спеціально розроблені до них вправи. Обговорюють побачене/почуте.

8. Пишуть короткі проміжні тести, щоб бачити свій прогрес. Викладачі ж дізнаються, на що додатково слід звернути увагу.

9. Проходять квести.

10. Складають історії та розігрують діалоги, адже відомо, що новий матеріал найкраще засвоюється через творче застосування.

Викладачі KI School знають, що навчання може і мусить бути цікавим, захопливим та ефективним водночас. Приходьте на заняття! Побачите, як це працює на практиці :).