Урок мотивації для дорослих від наймолодшого студента KI School

IMG_7693

З гордістю представляємо вам нашого надзвичайного студента!

Маркіян – справжня зірка у нашій школі, приклад наполегливості та старанності. Три семестри поспіль йому вдається успішно поєднувати навчання на двох загальних курсах німецької та анаглійської мов (а це 6 занять загальною тривалістю 11 годин щотижня). А ще Маркіян відвідуває заняття спецкурсів англійської та німецької мов, а це ще від 1,5 до 3 годин занять на тиждень. Щоразу виконане домашнє завдання, цікаві запитання та глибокі думки, активна участь у занятті, стовідсоткова відвідуваність – цьому студентові вдається виправдовувати найідеалістичніші очікування викладачів. У свої 12 років Маркіян чудово співпрацює з дорослими одногрупниками. Його вмотивованістю та результативністю захоплюються як колеги-студенти, так і викладачі.

Уся команда KI School надзвичайно рада бачити Маркіяна на заняттях у новому, весняному, семестрі. Попереду нові вершини – вивчення англійської за програмою рівня B1 та німецької за програмою рівня B2.

Якось на занятті з англійської на запитання “Яким був твій найскладніший вибір?” Маркіян відповів: “Я не міг обрати між курсом англійської та німецької мови, тож я обрав обидва.” Це свідчить про високу мотивацію та справжнє задоволення від навчання.

Що ж мотивує Маркіяна? Чому він одночасно вивчає декілька мов? Які ще захоплення має? Про це та інше дізнаєтеся в інтерв’ю зі знаменитим студентом!