KI School: вакансії для найсильніших

Вакансія на посаду викладача іноземних мов у KI School має дивну властивість — відлякувати випускників-філологів. Хтось оминає нас десятою дорогою вже після першої співбесіди, хтось рятується втечею після першого майстер-класу для потенційних викладачів, а комусь треба пройти весь підготовчий курс або й випробувальний семестр, щоб розпізнати халепу.

То що ж робить нас такими страшними?

  1. Вступний курс з методики викладання. Кандидати на посаду викладача зобов’язані пройти спеціальний курс, де навчають розробляти ефективні заняття та ефективно працювати з аудиторією. Після кожного заняття такого курсу потенційні викладачі отримують домашні завдання, для виконання яких потрібно виявляти старанність та творчий підхід. Щось надто складно…

  2. Старанна підготовка до занять. Кожен викладач зобов’язаний ретельно планувати курс та кожне заняття, застосовувати додаткові вправи, навчальні ігри, відео- та аудіо-матеріали. Невже не достатньо просто йти за підручником?

  3. Авторські розробки. Є у нас, наприклад, спецкурс під назвою КіноКава. Уявляєте, викладачі самостійно створюють матеріали для цих занять — вигадують різні завдання за кінофільмами. Сущий кошмар. Це ж скільки часу займає!

  4. Постійний професійний розвиток. Кожен викладач самостійно окреслює шляхи самовдосконалення та очікувані досягнення на найближчий семестр. Все це фіксується у плані особистого розвитку, щоб в кінці семестру оцінити ефективність роботи. Також перед початком семестру усі викладачі KI School інтенсивно навчаються протягом тренінгового тижня. Методика викладання, ораторська майстерність, тайм-менеджмент, ефективна комунікація… А потім ще й посеред семестру методичні воркшопи… Навіщо все це?

  5. Командна робота. Кожен викладач керує проектом і є виконавцем у проектах колег. Поряд із вмінням викладати, слід також бути ефективним менеджером та співпрацювати з колегами. Як все заплутано!

Ми усвідомлюємо, що відлякуємо чимало кандидатів на посаду викладачів англійської, німецької та польської мов, але розглядаємо це як перевагу. З нами залишаються найталановитіші, найстаранніші та найкреативніші викладачі. Це люди, які вміють працювати в команді та готові ділитися досвідом із колегами. Саме завдяки співпраці таких фахівців наша школа є потужною освітньою платформою. Саме тому KI School вирізняється системним підходом до навчання та високим рівнем викладацької майстерності, а найкращим мірилом для цього є знання наших студентів.

Готові співпрацювати з нами? Надсилайте ваші резюме: school@karpaty.info

trainings