Новий семестр – що нового

Новий семестр триває, і вже можемо підвести перші підсумки – що нового і цікавого чекає наших студентів протягом цих кількох місяців.

Перша і найголовніша новинка – навчання для дітей та підлітків. Наш клуб англійської мови Brainy Madcaps пропонує заняття з англійської для трьох вікових категорій: діти 6-10 років, підлітки 11-13 та 14-16 років. Для кожного віку є окремі підручники та відповідні програми. Заняття відбуваються двічі на тиждень.

dity

Триває постійний набір у групи з вивчення англійської, німецької та польської мови усіх рівнів. Стартувати тепер можна не тільки на початку семестру, але й у будь-який час, якщо ви вже вивчали цю мову хоча б на початковому рівні. Тим, хто долучається пізніше (починаючи з другого тижня семестру), надаються знижки.

Якщо ви не маєте часу відвідувати усі регулярні заняття, то для вас наша школа пропонує дві інші можливості:

  1. відвідувати тільки розмовні заняття, які відбуваються у п’ятницю ввечері або в суботу (залежно від мови та рівня); вартість одного заняття – 30 грн.;
  2. брати участь у розмовних та/або граматичних спецкурсах, які проходять у суботу двічі на місяць; вартість одного заняття – 25-30 грн.

Кожне таке заняття має власну тему та є самодостатнім для її вивчення.

3movy

Ще одна новинка, запроваджена цього семестру на постійній основі – розмовні та граматичні міні-курси з англійської мови. Кожен з них має 8 занять та присвячений поглибленому вивченню однієї лексичної або граматичної теми відповідно. Наприклад, з 6 квітня починається розмовний міні-курс Discovering business (Відкриваючи бізнес), під час якого учасники зможуть засвоїти бізнес-лексику та отримати додаткові навички розмовної англійської. Заняття відбуваються двічі на тиждень з 17:00 до 18:30. Обидва курси підходять тим, хто хоче освіжити знання англійської та “підтягнути” ті чи інші навички.

discovering1

Що цікавого ми плануємо на найближче майбутнє?

  1. Вікенд у Карпатах 1-3 травня з вивченням англійської та польської мов та цікавими тренінгами.
  2. Спеціалізований курс польської мови для працівників готельної сфери.
  3. Курси німецької та польської мови для дітей та підлітків.