Як краще використовувати Facebook для вивчення іноземних мов

Останнім часом найпопулярніша соціальна мережа Facebook активно змінювала алгоритми своєї роботи. Напевно, ви помітили, як змінився ваш потік новин, притому не завжди у кращий бік. Щоб зручніше користуватися цією мережею, у тому числі і для вивчення іноземних мов, радимо користуватися опцією складання списків.

Для цього потрібно у правому меню знайти пункт “ЗАЦІКАВЛЕННЯ”

fb1


та натиснути на напис “ЩЕ” біля нього (він з’являється при наведенні мишки)

fb2

Після цього з’являється перелік списків (за замовчанням Facebook вже створив для вас декілька сам).

fb3

Щоб створити новий список, тиснемо у верхньому правому куті відповідну кнопку та отримуємо нове діалогове вікно. В ньому за назвою можна знайти сторінки, групи або користувачів, які ви б хотіли додати до цього списку. Можна також шукати за ключовим словом, наприклад “English” або “англійська мова”.

fb4

Після того, як майбутніх учасників списку обрано, можна перейти до наступного вікна та обрати наступні речі: 1. назву списку; 2. рівень конфіденційності, адже ваші списки можуть бачити або всі, або тільки ваші друзі, або тільки ви.

fb5

Список готовий до використання 🙂

fb6

Будь-яким списком можна поділитися, як публікацією, відредагувати його або видалити. Для цього є відповідні кнопки у верхньому правому куті.

fb7

Інший спосіб додавання до списку: після того, як ви лайкнули будь-яку сторінку, випадає невеличке віконце, де є опція “Додати до списку зацікавлень”. Натиснувши на неї, можна обрати, до якого саме списку додати цю сторінку.

fb8

Приємного читання та не забувайте додавати до списку зацікавлень сторінку нашої школи у Львові або Луцьку 😉