Що нового у літньому семестрі 2019

Зазвичай влітку нас переповнює ентузіазм та наснага до звершень, саме тому літня пора – це чудова нагода, аби взятись за щось нове або ж вдосконалити розпочате. Пропонуємо провести літо з користю і з нами! Оскільки у цьому семестрі ми підготували для вас чимало цікавого.

Розмовний курс

Для того аби вивчити іноземну мову, недостатньо лишень знати певні мовні конструкції, але й вміти застосовувати їх під час спілкування у реальних ситуаціях. Саме тому цього семестру ми запрошуємо всіх на розмовні курси англійської та польської мов, які розроблені для тих, хто прагне вдосконалити свої навички говоріння, подолати мовний бар’єр і нарешті заговорити іноземною мовою правильно та без жодного дискомфорту. Влітку – ніякої граматики, тільки розмовна практика та цікаві дискусії! На заняттях ми обговорюватимемо актуальні теми, які безпосередньо стосуються нашого щоденного життя, і, звісно ж, вчитимемось практично застосовувати знання іноземної мови. Навчання відбувається у групах, оскільки саме такі заняття сприяють практиці розмовної мови – студенти, працюючи в парах чи невеликих групах, мають можливість подискутувати на різноманітні теми та розіграти життєві ситуації. Приєднуйтесь і розвивайте свої навички разом з нами!

Дитячий табір повного дня

Цього літа ми пропонуємо унікальну можливість для дітей стати учасниками мовно-туристичного табору повного дня. Дитячий табір «KI Camp» – це насамперед активні та цікаві розваги, дружня атмосфера і, звісно ж, пізнавальні та корисні заняття. Забавляючись, ми разом вивчатимемо іноземні мови (англійську, польську, німецьку), у колів друзів практикуватимемо здобуті знання під час активних і цікавих завдань та квестів. Також дітлахи матимуть змогу ознайомитись та освоїти основи туризму, навчитись піклуватись про довколишнє середовище та оберігати природу. А рухливі ігри на свіжому повітрі та пізнавальні екскурсії не дозволять дітям нудьгувати!

Соціальні мережі

Слідкуйте за новинками на наших сторінках у соцмережах Facebook та  Instagram. Ми підготували чимало нових «літніх» постів та рубрик. Сленг, жарти, ідіоми, тематичні вислови – і це лишень половина того, що ми з вами розглянемо. Підписуйтесь і слідкуйте за оновленнями!