Що нового у новому семестрі

Більше занять
У новому семестрі ми змінили програму – збільшили загальну кількість занять, тепер їх буде 50, з них – 38 загальної практики та 12 комунікативної. І принагідно нагадуємо, що завдяки такій інтенсивній програмі навчання 1 рівень знань іноземної мови за міжнародною класифікацією можна засвоїти протягом одного семестру.

Нові підручники
Ми постійно моніторимо, які посібники з’являються на ринку, радимось з виробниками та дистриб’юторами. Тож цього року починаємо вчитися за оновленим підручником англійської SpeakOut. У цьому виданні автори замінили деякі теми та тексти на більш актуальні, вилучили застарілу лексику та суттєво оновили вміст відеозанять. На заняттях німецької плануємо перейти на видання Pluspunkt Deutsch.

Розмовний клуб у коворкінгу OK Factory
Розширюємо серію відкритих заходів, у цьому семестрі на вас чекає новий формат – розмовний клуб “Travel Stories”. Це незвичаний проект для людей, які багато подорожують і хочуть ділитися своїми враженнями від подорожей; це зустрічі, які надихнуть тих, хто лише розпочинає “кар’єру” мандрівника; це чотири розмовні теми англійською про чудовий світ навколо, який щоразу відкриваємо під час мандрів.
Місце для зустрічей нам люб’язно надає OK Factory Coworking за адресою вул. Зелена, 20. Заняття будуть проводитись раз на місяць – 15 березня, 19 квітня та 17 травня.

Бізнес-англійська
Продовжуємо викладати розмовний курс “Discovering Business” для середнього рівня та запроваджуємо бізнес-англійську для початківців у новому форматі – двічі на тиждень за підручником “Market Leader”. Заняття будуть відбуватися у відповідному місці – на території Клубу Ділових Людей за адресою вул. Зелена, 109, офіс 433.

Англійський вікенд у Карпатах
На травень та червень плануємо щонайменше по одному вікенду в Карпатах з вивченням англійської. Це вдале поєднання навчання та відпочинку припало до смаку і студентам, і викладачам, тому вже стає доброю традицією весняного семестру.

Підготовка викладачів іноземних мов
Від заснування школи ми постійно приділяємо увагу методичним знанням наших викладачів. Вже сформовано спеціальну програму підготовки тих, хто тільки прийшов на роботу в нашу школу, також ми постійно проводимо тренінги для підвищення рівня кваліфікації наших викладачів. Деякі заходи проводяться на постійній основі. Серед них:

  • тренінговий тиждень для викладачів перед початком кожного семестру;
  • екватор – вихідні у середині семестру, впродовж яких команда методистів та викладачів їде у карпатський регіон, де отримує ще одну “порцію” внутрішнього навчання.

У весняному семестрі 2017 ми вирішили запропонувати наші напрацьовки також викладачам інших навчальних закладів. 11 лютого проведено перший відкритий тренінг “10 ідей для ефективної роботи на занятті з іноземної мови”, ще по одному заплановано на травень і червень.

Інформацію про усі події школи можна отримувати на нашій сторінці у соціальній мережі Facebook або у нашому офісі за телефонами (032) 253-15-13, (067) 513-24-85, (093) 88-44-092.