НАМ СЬОГОДНІ ТРИ РОКИ!!

Для того, щоб люди знаходили щастя в своїй роботі, необхідні три умови: робота має бути їм під силу, вона не повинна виснажувати і разом з нею повинен прийти успіх.
Джон Рескін

На календарі 2.10.2015 — а це означає, що вже три роки промайнуло з того моменту, коли наша школа вперше відчинила двері для своїх студентів. За цей період часу багато що змінилося:

  • кількість аудиторій (ми починали з одного 304 офісу, а тепер наші студенти губляться у пошуках потрібної кімнати)
  • викладацький штат (на момент відкриття школи працювало усього лиш 2 (!) викладачі, а тепер в нашій учительській кімнатці стільки людей, що доводиться вставати в чергу, щоб роздрукувати матеріали 🙂
  • кількість студентів (розпочиналися заняття суто для навчання колективу сайту Karpaty.info, тепер наша школа налічує понад 120  студентів).

    IMG_2077
    викладач та офіс-менеджер Христина

Але дещо залишилося незмінним: це радість від того, що ми робимо, бажання когось навчати і задоволення від успіхів студентів! У свій день народження ми хочемо трохи привідкрити для Вас нашу робочу “кухню” і показати як саме проходять наші дні в Кarpaty.info school.

IMG_2075
офіс-менеджери Христина та Олена

Зазвичай знайомство новоприбулих студентів із нашою школою відбувається з 304 офісу. Там сидять два приємних офіс-менеджери — Олена і Христина, котрі швидко орієнтують студентів у всіх незрозумілих питаннях. За сумісництвом дівчата також викладачі в нашій школі. Христина викладає польську мову. Христя є палочкою-виручалочкою не тільки для студентів, а й для викладачів. З будь-яких питань, що пов’язані з навчанням, ми біжимо до неї.

Олена викладає англійську мову. Увесь колектив любить її за відмінне почуття гумору!

Праворуч знаходиться кабінет нашого директора — Ганни Сидоренко. Ганна, або Ганнуся, як її називають у колективі, є не тільки засновницею нашої школи, а й завзятою студенткою. Вона ходить на заняття з усіх трьох мов — на англійську (С1), німецьку (В2) і польську (В1).

IMG_2101
директор Ганна Сидоренко
IMG_8466
координатор Євген Романчук

А тепер запрошуємо до нашої учительської у 324 аудиторію, де й відбувається підготовка наших занять. Там Ви можете зустріти гуру процесу навчання — Євгена Романчука і Зореславу Тарах. На їхніх плечах лежить обов’язок координувати роботу школи, наповнення сайту, створення нових програм, а також нескінченна безліч інших справ. Якщо Ви послухайте розмову Зореслави і Євгена, то Ви збагнете— ці двоє розуміють один одного з півслова, а це неабияка річ у роботі! 🙂

IMG_2115
координатор Зореслава Тарах

Наша школа пропонує не тільки вечірні групи, а й навчання зранку. Тому в наш офіс починають злітатися викладачі ще перед 9:00. Перші ранні пташки — це Ірина Теглівець і Таїса Таргонська. Дівчата викладають англійську мову на різних рівнях. Ірина також веде курс “Англійська для бізнесу”, а Таїса навчає уму-розуму підлітків. А Таїса є “старостою” викладачів і почесною хранителькою ключів. Дівчина любить музику, театр і подорожі. Вона багато разів їздила до рідних Карпат разом з Karpaty.travel.

IMG_2119
викладач Таїса Таргонська

Далі до офісу приходить сонячна Богдана Лісова. Вона також викладає англійську мову на різних рівнях, навчає підлітків, а також займається виїзними проектами. Наша Богдана майже тиждень навчала колектив Державного історико-культурного заповідника “Тустань” англійської мови. Богдана любить хенд-мейд, тому колеги по роботі часто отримують гарні листівочки власного виробництва на день народження .

Ближче до вечора приходить Наталя Хом’якова — викладач німецької. Дівчина прожила майже рік в Німеччині за програмою European Voluntary Service (EVS), брала участь у конференціях і волонтерських таборах. Окрім цього Наталя прекрасно готує — на свій день народження викладачка почастувала колектив прекрасними мафінами! 🙂

IMG_2039
викладач Богдана Лісова
IMG_2058
викладачі польської мови Таня та Данута

Викладачі з польської з’являються майже одночасно. Данута Наугольник і Тетяна Французова також викладають на різних рівнях польську мову. Окрім того, Данута веде два авторських курси “Карта поляка” і “Польська для готелів”, а Тетяна навчає діточок у Гімназії імені Шептицьких. Данута також прекрасно пече і час від часу підгодовує колег мафінами власного приготування, про які навіть веде блог. Тетяна проводила багато майстер-класів у Медіатеці, з якою активно співпрацює наша школа.

IMG_2017
викладач Наталя Хом’якова

Дівчата завжди мегапозитивні і саме завдяки їм з’явилися “корпоративні” назви деяких предметів у офісі. Проектор у народі називається “Pan Kowalski”, а ганчірка для дошки – “шур-шур” 🙂

викладач Ірина Теглівець
викладач Ірина Теглівець
IMG_2045-2
викладач Таня Французова
Готуємось до занять!
Готуємось до занять!

Отож вітаємо усі нашу прекрасну Ki school з днем народження! Любимо нашу роботу і колектив. 🙂