Чому львів’яни повинні знати щонайменше 2 іноземні мови?

За офіційними даними у 2013 році Львів відвідало приблизно 1,7 млн туристів. Свої послуги приїжджим пропонують близько 150 готелів та хостелів, понад 1,5 тис. ресторанів та кав’ярень, чимало апартаментів, екскурсійних агенцій, транспортних підприємств, служб таксі та багато інших організацій та установ. Можна констатувати факт, що у нашому місті з’явилася та успішно функціонує ціла туристична індустрія.

IMG_0065_resize IMG_0513

Окрім цього, нещодавно міська рада задекларувала наміри сприяти розвитку нового туристичного напряму — сфери ділової гостинності. Тільки “Арена Львів”, яка майже простоює з часу проведення футбольного чемпіонату “Євро 2012”, може обслуговувати конференції та інші ділові заходи для 1 тис. осіб. Також такі послуги можуть надавати також конференц-зали у готелях, навчальних закладах та наукових установах (які часто розташовані в унікальних історичних спорудах).

in27

Отже, з часом основна частина львів’ян будуть задіяні саме у туристичній сфері. А це означає потребу у вивченні іноземних мов, у першу чергу англійської як основної мови міжнародного спілкування. Знання ще однієї або декількох мов (особливо сусідніх мов — німецької, польської, словацької, чеської тощо) тільки сприятиме швидкому працевлаштуванню або просуванню власного бізнесу.

Школа конкурентних рішень KI School запрошує як на загальні курси іноземних мов, так і на спеціалізовані інтенсиви з англійської та німецької мов для сфери туризму.